האם לאיכות התזונה יש תפקיד בהזדקנות בריאה?
06 באפריל 2021, 11:00
ZOOM
המדען הראשי במשרד הבריאות מארח את פרופ' יריב גרבר, ראש בית הספר לבריאות הציבור, וגב' אביגיל גושן מהחוג לאפידמיולוגיה ורפואה מונעת, למפגש בנושא האם לאיכות התזונה יש תפקיד בהזדקנות בריאה?
ההרצאה תציג מחקר לאורך 12 שנים ותדון בסוגיות שונות הנוגעות להזדקנות ותזונה. כמו כן, יוצגו ממצאים בנוגע לתסמונת השבריריות והקשר עם הישרדות ארוכת-טווח. יבחן הקשר בין איכות התזונה ותופעות כמו ירידה תפקודית והתדרדרות קוגניטיבית בקשישים.
קישורים שימושיים
איך מתקבלים ללימודי רפואה?