הישגים ופרסים שזכו בהם חברי סגל ביה"ס

ברכות ואיחולים לחברי הסגל האקדמי אשר זכו לאחרונה בפרסים ואותות

22 אוגוסט 2019
ברכות ואיחולים לחברי הסגל האקדמי שזכו בפרסים
ברכות ואיחולים לחברי הסגל האקדמי שזכו בפרסים ואותות

ברכות ואיחולים לחברי הסגל האקדמי אשר זכו בפרסים ואותות

פרופ' סילביה קוטון נבחרה בתור המלומדת הבינלאומית של פול דאדלי ווייט בשנת 2020

פרס זה מכיר בסופרים התורמים לתקצירים המתקבלים בדירוג הגבוה ביותר מכל מדינה. כאחד ממייסדי איגוד הלב האמריקני, פול דאדלי ווייט היה גם אלוף באסטרטגיות בריאות לב וכלי דם עולמיות.

עבודתה המשובחת של פרופ' קוטון נבחרה על ידי עמיתיה כדי לשקף את החזון של ד"ר ווייט למצויינות עולמית בתחום מדעי הלב וכלי הדם. היא תקבל פרס המציין זאת בכנס השבץ הבינלאומי שנערך בלוס אנג'לס בקליפורניה בין התאריכים 19-21 בפברואר 2020 במרכז הכנסים בלוס אנג'לס.

 

ד"ר ג'ייסון פרידמן (פיזיותרפיה) זכה במענק המחקר היוקרתי במסגרת GIF – הקרן הגרמנית ישראלית למחקר ופיתוח מדעיים עבור מחקר בנושא : Accelerating motor learning with computational scaffolding.
זהו הישג אקדמי גדול המעיד על איכות מחקרית, ומביא כבוד רב לחוג, לביה"ס, לפקולטה ולאוניברסיטת בכללותה.


במענק של מיל"ה למחקר אינטרדיסיפלינרי ב"שפה ומוח" זכו:

  1.      ד"ר קטי ברודוקין (הפרעות בתקשורת) ןד"ר דבי רנד   (ריפוי בעיסוק)
  2.      ד"ר ג'ייסון פרידמן (פיזיותרפיה) ופרופ' טובה מוסט (הפרעות בתקשורת)

הסבר קצר על פרויקט: Kinematic factors in the acquisition of sign language
היבטים קינמטיים ברכישת שפת הסימנים:
למרות שבדרך כלל חושבים על רכישת שפה בתור תהליך שבעיקר קוגניטיבי, יש למערכת המוטורי תפקיד חשוב ברכישה והפקת שפה. ההשפעה של המערכת המוטורי צפוי להיות יותר גדול כאשר מסתכלים על שפת הסימנים. בפרויקט הזה, אנחנו ננסה להבין איך רפרטואר תנועה שלנו משפיעה על למידת שפת הסימנים הישראלי במבוגרים, מבחינת איכות ושטף התנועה.  נקליט את התנועה של המשתתפים בעזרת מערכת לכידת תנועה ונסתכל איך זה משתנה אחרי חצי שנה של למידה.


ד"ר אסנת סגל (החוג להפרעות בתקשורת) שהיא גם יו"ר האגודה הישראלית של קלינאי התקשורת על שזכתה לארח את הכנס  International Association of Logopedics and Phoniatrics (IALP) בישראל בשנת 2025. איגוד IALP  מייצג מעל 750,000 אנשי מקצוע בתחומי הפרעות בתקשורת השונים (שפה, אודיולוגיה, קול) דרך 57 אגודות מקצועיות ב38 ארצות. זהו הישג גדול שמביא כבוד רב למקצוע ולישראל !


גב' נגה זיו (החוג לריפוי בעיסוק) על שזכתה באות הצטיינות לשנת 2019 מהחברה הישראלית לריפוי בעיסוק עבור "עבודה רצופה במצוינות קלינית וחינוכית, חדשנות והעמקה בתחום בריאות הנפש והעצמה של תלמידות ולקוחות....דמות לחיקוי והערכה וכמתווה דרך משמעותית בעשייה בארץ ובעולם"

אנו גאים שאלו חברינו בביה"ס למקצועות הבריאות ומברכים אותם על ההישגים המרשימים. יישר כוח!!

אוניברסיטת תל אביב עושה כל מאמץ לכבד זכויות יוצרים. אם בבעלותך זכויות יוצרים בתכנים שנמצאים פה ו/או השימוש
שנעשה בתכנים אלה לדעתך מפר זכויות, נא לפנות בהקדם לכתובת שכאן >>